Nu är det bara en dag kvar. Ska bli riktigt kul att äntligen få komma iväg.

Det har blivit en liten ändring i min planering. Det var igår när jag hade packat allt så visade det sig att det blev alldeles för tungt. Senast jag vägde min packning så såg allt bra ut, men sen kom kläderna till och då stack det ifrån. Fick ta beslutet igår att hoppas över tältet, sovsäck och liggunderlag. Tråkigt, men när man tänker efter så kommet det att vara skönt att få komma inomhus och till en riktigt säng. Det blir alltså campingstugor, vandrarhem, rum hos familjer och hotell. Min utmaning har ju varit att ta mig från Göteborg till Stockholm till fots. Så hur jag sover, äter m.m. spelar ingen roll.

Annars känns allt väldigt bra. Lite nervös, men det ska man väl vara. Man får ta en dag i taget.

Jag, pappa och brorsan åker till Göteborg imorgon kl 06:30, så jag kommer att starta ca 9:00 uppe vid Poseidonstatyn på avenyn.

Vi hörs imorgon, när jag har kommit fram till Hindås.

Om ni vill ringa eller sms mig under min resa så är mitt nr 0730586800. Om jag inte svarar på mobilen så är det att jag inte vill prata med någon, utan att jag inte hör signalen. Jag ringer då upp, eller att nu ringer vid ett senare tillfälle. Det går även att skriva en kommentar här på bloggen eller på Facebook. Det är alltid kul och skönt med lite extra peppning.

Vi hörs

Spring lungt