Hej!

Precis som ni kan tyda av rubriken, så bröt jag i Karlsborg.

Jag sprang ju de 6 milen igår, från Tidaholm till Karlsborg.

Väl framme i Karlsborg så mådde jag väldigt bra. Men vägen dit var mycket jobbig rent psykiskt.  

Efter att familjen åkt hem så bloggade jag och räknade lite på hur långt jag hade kvar. Då visade det sig att jag hade räknat fel på några sträckor. Jag hade fått fram att det var totalt 47 mil och att jag nu hade sprungit hälften. Men när jag räknade på det igen, så visade det sig att det var totalt 55 mil kvar. Jag blev väldigt trött direkt och jag såg även att det skulle bli en 6 milare till. Då orkade jag inte ens tänka tanken på att fortsätta. Det blev ett sånt bakslag rent psykiskt. Pratde med mor, far & Barken. Alla sa att det var mitt val om jag ville fortsätta eller inte. Jag visste då att om jag skulle fortsätta så skulle jag kanske må väldigt dåigt hela veckan som kommer. Jag sa till Barken att det är ju en så go känsla varje gång man går i mål på ett lopp, men att nu skulle man bara bryta så där. Han sa då om du vill bryta men ändå vill få en trevlgare avslutning, så kan du ju springa tillbaks till Hjo. Barken tyckte att jag skulle sova på saken och så blev det.

Imorses då jag vaknade, så kände jag att, jo detta kan gå. Men när jag gick upp, kom tröttheten direkt och jag bestämde mig då för att det får ta slut här i Karlsborg, men till Hjo ska jag springa för en fin avslutning.

Packade min vagn för sista gången och drog bort till Karlsborgs hamn för att ta ett avslutnings kort. Det var svårt att sedan springa i motsatt hål, tänkte att jag ska ju till Askersund och inte till Hjo. Men tog tag i det och stack mot Hjo. Under de 3 milen tillbaks till Hjo så ångrade jag inte en minut på mitt beslut. Det var nu man verklingen märkte hur trött man var i hela kroppen och huvudet.

I Hjo så väntde pappa och det var så skönt att komma fram. Det kändes presic som att komma i mål. Underbar känsla!!

Jag är super nöjd med det jag har gjort.

Jag är så glad att jag startade och att jag kom till Karlsborg.

Målet var ju Stockholm, men det blev för tufft. Det är bara något man får acceptera, jag har gjort det jag kunnat. Är som sagt super nöjd och vill också tacka alla som har skickat hälsningar och ringt. Alla era hälsningar har stärkt mig väldigt mycket och det är så kul att det är så många som har följt mig. TACK!!

Särkilt tack till

Tord (en god vän?) Som har hjälpt mig med min vagn + lärt mig att byta däck.

Margot, som har gett bra råd ang sjukdomar + skador.

Lina & Mattias som bjöd på trevligt sällskap och picknick vid Ulricehamn.

Värdparet i Hindås för att jag fick bo hos er, i ert fina hus. Tack!

och ett extra stort tack till

Emanuel ''Barken'' Bjärkhed min bästa vän och coach. Han har ringt varje dag och hört hur jag mår och kommer också med så mycket bra tips. Tack!

Men så klar ett super stort tack till min familj, som alltid ställer upp, vad som än händer. Jag har pratat med dem varje dag, de har kommit och hälsat på i Ulricehamn, Tidaholm, Hjo och i Karlsborg. Tack ännu en gång.  

Det blev totalt 6 etapper och 24 mil. Snitt 4 mil per dag.

Om man räknar med sträckan till Hjo sista dagen så blir det 7 etapper och 27 mil. Snitt 3,85 mil per dag.   

Hoppas det har varit intressant för er att följa mig, jag har haft det super kul. Visst har det varit jobbigt ofta men, nu efteråt så känner man att man är väldigt nöjd med det man precis har gjort.

Vi hörs

Spring lugnt