Etapp 4

Ulricehamn – Åsarp

3 mil

Dagen började med uppgång kl 6:00, för att sedan äta frukost. Packningen var redan packad och klar på vagnen. Dagen löparkläder låg redan framme och klara för att ta på sig. Det är en rutin jag har fått in. Att allt är klart dagen innan, för att kunna starta så tidigt som möjligt, för att kunna utnyttja dagen. Nu utnyttjar jag väl inte dagen kanske, jag kommer ganska snabbt fram till mitt mål. Det blir ganska lång tid att spendera på varje ort jag kommer till. Min bästa vän och coach Emanuel ’’Barken’’ Bjärkhed börja nu bli lite arg på mig för att jag inte utnyttjar dagen mer. Om jag skulle göra det, så skulle nog musklerna må bättre nästa dag. Ska nog börja lyssna på Barken mer nu.

Kl 7:30 kom UT och gjorde en intervju. Artikeln kommer att komma i lördagens  Ulricehamns Tidningen.

Sedan bar det av mot Blidsberg för ett lite längre glass stopp.

 

Vägen dit var den tyngsta. Det gjorde ont i både framsida lår & baksida lår. Jag tänkte lite för mycket på hur ont det gjorde. Blev lite för negativ till negativ och hade tankar på att bryta i Åsarp eller Tidaholm. Men efter att Barken hade ringt som vanlig vid ca 8:30 och peppade igång mig, så kändes det lite bättre.

Väl framme i Blidsberg så stod min kära Mor och Bror och väntade på mig. Riktigt kul att se dem igen. Vi gick och köpte oss lite glass, dricka och kaffe. Jag tänkte att det kommer nog inga fler hit, men brossan sa att vi väntar en stund och ser. Efter en stund så dök 3 glada män upp. Det var Samuel Freden, Andreas Andersson och Per-Anders Freden som kom. Jag blev väldigt glad att de kom och gjorde oss sällskap. Efter fikat så sprang Samuel med mig till Trädet där Andreas och Per-Anders stod och väntade. Per-Anders sprang då med oss ända till Åsarp som var målet för dagen. Lite utanför Trädet kom också Kim Freiman och sprang med oss. Det blev lite Forest Gump känsla, precis det jag hade hoppas på.

 

Väl framme i Åsarp så stod Margot, Tord och hunden Fidde (Tord = En god vän?) och väntade på mig. Tord som har varit snäll och hjälpt mig med att både rätta till hjulen på vagnen, visat hur man byter däck och även lånat ut sin väldigt fina cykelpump. Jag skriver ’’väldigt fina cykelpump’’ bara för att fjäska, för det är bra om man har några problem så är det bara att vara extra snäll och fråga Tord så hjälper han GÄRNA till. Tack Tord. Tack även Margot med alla tips ang skador. Längst bort på Banvallen stod Mamman, Pappa, Brossan, Mormor, Allan, Susanne och Ulrica. De stod där med en svensk flagga och konfetti. Tack alla som kom och mötte upp mig. Betyder väldigt mycket för fortsättningen. Från glass rasten till att jag kom hem till Åsarp, så ändrade jag alla negativa tankar till positiva.

Så nu bär det av till Tidaholm imorgon. Kommer att dra ca 4 mil. Det blir Tidaholm istället för Hökensås, sparar då ca 1 mil imorgon och 1 mil på lördag.

Nu har jag laddat med mat, energi saker och nya kläder.

Så nu blir det tv och vila.

Vi hörs imorgon

Spring lungt