Etapp 3

Borås - Ulricehamn

3.6 mil

Idag gick jag upp redan vid kl 6:00 och kom iväg kl 7:00.

Det tog ett tag att ta sig ut ur Borås.

Planen var från början att ta banvallen från Borås till Ulricehamn ca 5 mil.

Men kom på igår att den gamla vägen till Ulricehamn finns ju kvar.

Så det fick bli den, där slapp jag ca 1,5 mil. Gött!!

Det var rätt häftigt att springa på en så stor väg utan trafik. Man hade en hel väg och en cykelbana för sig själv.

Till slut så kom jag till rondellen där motorvägen från borås slutar. Jag sprang hela vägen till Ulricehamn på den stora vägen. Inte motorvägen alltså. Det var rätt så jobbigt med all trafik, speciellt alla lastbilar.

Jag kom tillslut fram till ett vägarbete. Där stog 3 stora vägverkets lastbilar vid sidan, precis där jag skulle springa. Var alltså tvungen att springa mitt på körfältet, där det var massor trafik. Det skulle bli ett enda kaos om jag gjorde det. Då såg jag alla tre lasbilar blinka ut från kanten och köre ut i körfältet för att lämna yta för mig att springa förbi. Rätt häftig känsla att komma med en barnvagn och lyckas stanna all trafik i några sek. Men även se chafförerna heja och göra tummen upp.

Väl framme i Ulricehamn så möte Lina & Mattias mig vid prången, de bjöd på pastasallad och kex. Vi badade också, ja nästan alla. Lina var nära att hoppade i, men gjorde det inte. Det var kallt men samtidigt skönt. Kul att ni kom, hade en mycket trevlig eftermiddag. Tack!

Efter att ett tag så åkte de vidare och jag gick till vandrarhemet för att lämna in min vagn. Väl framme vid vandrarhemet så kom Patik Fröman och tog kort på mig och sa även att detta måste med i UT. Han ringe sedan och frågade om det var ok att UT kom till vandrarhemet imorgon innan jag drar och gör en intervju med mig. Jag sa är det är helt ok, bara kul. Så imorgon 7:30 kommer UT. Nu gäller det att skärpa till sig.

Jag var även på stan och köpte boken Born to run, den ska vara otroligt bra har jag hört.

Vid 18:30 kom pappa och då åt vi en underbar god kvällsmat nere vid en resturang vid vattnet. Det var kul att träffa honom igen. 

Lite info ang morgondagen

Imorgon kommer jag till Åsarp. Jag kommer att springa förbi Blidsberg för att där ta en glass. Det vore väldigt kul om det är några som ville möta mig när jag kommer och samtidigt ta en glass och kanske till och merd springa tillsammans med mig hem till Åsarp. Jag blandar mellan löpning och gång i ett väldigt lågt tempo. Så alla kan hänga med. Jag kommer dit ca kl 10 för att sedan ca 10:45 dra vidare mot Åsarp. Jag kommer att komma till Åsarp någon gång vi mellan 12:30 och 13:00. Hoppas vi ses!  OBS!!  Glöm ej att ta med västska till löpningen.

Ha det så bra

Spring lugnt