Hej!

Ja, nu är det bara snart en vecka kvar till jag börjar mitt stora äventyr. Att springa mellan Göteborg - Stockholm, 50 mil på 14 dagar.

Idag har jag sett över hela packningen och allt är under kontroll. Känns väldigt skönt att ha allt klart, när det är en hel vecka kvar.

Under sista veckan kommer jag ladda med mycket vatten, mat, vila men även ett rejält löparpass. I helgen som har det blivit ca 2 mil löpning, 1 timme tennis och 1 timme inlines. Inlines med stavar var riktigt kul, kommer nog bli mer sånt i sommar.

Ikväll blir det lite löpning med Åsarpsgänget.

Den 21 Juli kommer jag att springa mellan Ulricehman - Åsarp. Det vore hur kul som helst om det var några som vill möta mig i Blidsberg och ta en glass, för att sedan springa ihop med mig därifrån till Åsarp. Det är ett väldigt lågt tempo jag springer, så vem som helst kan följa med. Glöm ej att ta med vätska. Vet ej vilken tid jag är i Blidsberg, men skulle kunna gissa runt 10:30. Vet inte riktigt hur jag ska få ut det till alla om vilken tid jag är där. Ge mig tips. Om det är några som kommer och springer med mig, så kommer vi att få en liten Forrest Gump känsla. För er som inte har sett filmen Forrest Gump, se den!

Bilden ovan är från filmen Forrest Gump. Mannen med skägget är Forrest och han började en dag med att springa, sen sprang ha jätteeeeee långt. Under tiden han sprang så kom det bara fler och fler personer som ville springa med honom. Jag hoppas att det är några som vill springa med mig, jag kommer dock inte att spara till något skägg.

Ha det nu så bra, så hörs vi snart igen.

Spring lugnt